Weerbaarheidstraining

De weerbaarheidstrainingen die Olympus Gym verzorgt zijn bedoeld voor jongeren en volwassenen
die zo leren beter hun grenzen aan te geven en die voor zichzelf op willen komen.

Sporten op je eigen niveau!

TrainingenWeerbaarheidstraining

Weerbaarheidstraining

De weerbaarheidstrainingen die Olympus Gym verzorgt zijn bedoeld voor jongeren en volwassenen die willen leren beter hun grenzen aan te geven, meer voor zichzelf op willen komen, assertiever willen of moeten zijn, meer zelfvertrouwen willen krijgen en uitstralen en sterker in hun schoenen willen staan. Er worden tijdens de lessen/trainingen verschillende tools aangereikt waardoor de deelnemer weerbaarder wordt. Onder andere trainingsonderdelen als; Houding, Stevig staan, Zelfreflectie, Grenzen bewaken en verleggen, Ademregulatie en Rots en Water komen aan de orde maar ook goede gesprekken vormen vaak een onderdeel.

Tijdens de lessen wordt er ook fysiek getraind. Let wel: De bokszak dient in deze als tool en is mogelijk onderdeel van de trainingen maar het leren vechten is geen doel! Tijdens de trainingen stellen we binnen Olympus Gym namelijk geen doelen om vechtsport technisch perfect te leren stoten en trappen en een deelnemer dusdanig weerbaarder te maken dat hij/zij een goede vechtsporter wordt.

De lessen zijn in principe individueel maar groepslessen/trainingen zijn mogelijk. Deelname aan groepstrainingen na een traject kan wenselijk zijn om gezamenlijk gecreërde doelstellingen te behalen. Dit gebeurt alleen indien gewenst en na goed overleg. De weerbaarheidslessen/trainingen vergen inzet van de deelnemer om doelstellingen te bereiken. Olympus Gym garandeert progressie!

Weerbaarheidstraining is ook onderdeel van Olympus Coaching!

Start je gratis proefweek!

Ben je geïnteresseerd en/of wil je een keer deelnemen aan onze lessen? Neem dan gerust contact met ons op om je gratis proefweek te starten!

Laat je innerlijke vechter los! Sluit je aan bij Olympus Gym voor een knock-out fitnesservaring. Zet de eerste stap naar kracht, zelfvertrouwen en een gezondere levenstijl.

Vechtsport artikelen

Ook de benodigde vechtsportartikelen en trainingsmaterialen zijn bij Olympus Gym verkrijgbaar. Trainingsmaterialen zijn éénmalig op leenbasis te gebruiken tijdens een proefles!

Voor meer informatie over vechtsportartikelen kunt u contact met ons opnemen of kom een keer langs.

Neem contact op

Direct contact

(+31) 6 25 23 44 51

E-mailadres

contact@olympusgym.nl

WhatsApp

App ons je vraag!