Olympus App

Maak vast kennis met onze ervaren trainers!
Altijd fijn om een gezicht bij een naam te zien en hopelijk zien we jou binnenkort!
 
Sporten op je eigen niveau!

Olympus app

Olympus/VirtuaGym app

Stap 1:
Als je een Olympus Gym lid bent geworden kun je gebruik gaan maken van onze Olympus\Virtuagym app door in te loggen met je account gegevens.

Stap 2:
Eenmaal ingelogd kun je jouw profiel gaan personaliseren met wat voor jou van toepassing is.

Stap 3:
Om jezelf snel en gemakelijk op te geven voor trainingen klik je op de tegel “Mijn boekingen” en meld je aan voor de beschikbare lessen.


Belangrijke functies

Home
Het tabblad Home is de plek waar je je bevindt wanneer je de app opent. Hier vind je alle tegels in het midden van het scherm. Deze tegels maken het mogelijk om direct toegang te krijgen tot onderdelen van het portaal.

Activiteitenkalender
Deze biedt een overzicht van komende afspraken, trainingen, actuele uitdagingen en je huidige voedingsplan. Door te klikken op de samenvatting van het voedingsplan wordt je direct doorverwezen naar de food app.(Via de plus-knop rechts onderin kun je bijvoorbeeld een workout plannen of registeren, je cardio tracken, of je voeding registeren.)

Verkennen
Dit is een universele zoekfunctie die inhoud voorstelt aan je leden op basis van hun recente zoekopdrachten. Hier vind je lessen, activiteiten, trainingen en uitdagingen.

Community
Deze geeft gebruikers toegang tot de verschillende groepen waar ze lid van zijn. Hier kunnen ze berichten aanmaken, YouTube of Vimeo videolinks en/of foto’s delen.

Ik
Onder dit tabblad  kunnen klanten informatie over Olympus Gym en zichzelf inzien. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om naar de accountinstellingen te gaan. Hier kun je onder andere je notificaties beheren, je app handmatig synchroniseren en connecties met apparaten maken.

Maak jij al gebruik van de Olympus Gym App?

Download dan de Virtuagym App voor Android of Apple en meld je aan met je Olympus Gym lid account!

 

  Download via Google Play

 


  Download via Apple Store

Onze keurmerken