Online inschrijven

Via ons online inschrijfformulier kan iedereen zich inschrijven. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op en laten we je weten dat je bent ingeschreven!

Sporten op je eigen niveau!

Inschrijven

Online inschrijven

Wat je moet weten!

Dit inschrijfformulier is een wettelijke overeenkomst tussen u en Olympus Gym en dient volledig ingevuld en ondertekend te worden. Met deze digitale versie vervangt het vinkje bij akkoord uw handtekening!

Door ondertekening van deze overeenkomst gaat u akkoord met de regeling m.b.t. machtiging van het contributiebedrag per maand van het door u gekozen lidmaatschap.

Onze inschrijfkosten bedragen éénmalig €15,00

U verleent daarbij een automatische machtiging aan Olympus Gym om maandelijks (elke 28ste van de maand) de verschuldigde contributiegelden tot wederopzegging van de overeenkomst door u opgegeven IBAN rekeningnummer te incasseren.

De overeenkomst is geldig voor een duur van minimaal 6 maanden vanaf de inschrijfdatum, deze gaat in na ondertekening van beide partijen en is uiteraard bindend.

Deze overeenkomst kan alleen schriftelijk worden opgezegd, dit kan per e-mail of per brief met daarin in uw opzegging, let wel u heeft een opzeggingstermijn van één maand.

Voor (studenten) Sportkaart houders gelden afwijkende voorwaarden!

 

Let op!
Bij inschrijving van leden jonger dan 18 jaar, dienen ouders / wettelijke vertegenwoordigers deze overeenkomt in te vullen en in te dienen!

Inschrijfformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef:
Naam deelnemer:
(Optioneel)
Straat & huisnummer
Postcode & plaats
Naam rekeninghouder
IBAN-rekeningnummer
(Optioneel)
AVG & akkoord:

Dit formulier wordt verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding en wordt gecontroleerd door A·kis·met & Google reCAPTCHA

Neem contact op

Direct contact

(+31) 6 25 23 44 51

E-mailadres

contact@olympusgym.nl

WhatsApp

App ons je vraag!